Lær at male Online

Kom godt OG GRATIS i gang med at udvikle dit talent

Du kan starte med det samme ved at få mere information via din E-mail
Du modtager Gratis og Direkte i din indbakke..

1. Worksheet – En blank farvecirkel
2. Kom godt i gang – Farver
3. Kom godt i gang – Redskaber
4. Kom godt i gang – Lærreder

Online kurser

Andre Kreative Talenter siger..

leg leg leg ….Ganske sjovt

Ros for at forklare teknikker .. også med hensyn til skygger i stilke

Linda Wodskou Vang

Ofte stillede spørgsmål

Kul er et naturligt materiale som er sort. Du kan arbejde med kul som løse stykker eller fastsat i et træhus som en blyant – en kulpen. Kul er porøst og kan tværes ud når skyggerne i en skitse skabes. Læs mere om kul her. (link til blogindlæg om kul)

Lær mere om kul i denne undervisningsvideo👇

Du har modtaget en e-mail med et link til din undervisning. Klik på linket og gem filen på din computer.

Udfyld kontaktformularen og jeg vil sende en ny E-mail til dig.

Du kan altid hente linket til undervisningen, ved at klikke på linket i den mail du modtog efter købet.

Gem filen på din computer. Højreklik på den og vælg “Udpak alle…”

Sæt gruppen i favoritter hvis du ønsker let at kunne finde den og fastgøre den i din venstre menu. På den måde forsvinder den ikke i mængden af grupper hvis du ikke er, lige aktiv altid.

Den bedste måde at holde sig opdateret i en gruppe, er at sørge for at være aktiv ved at kommentere og dele indhold, men lad os indse det, du kan ikke være lige aktiv alle steder, men det betyder ikke at du skal gå glip af fantastisk indhold fra KreativtTalent.dk.

Hent den nemme guide her

Ønsker du at deltage i et netværk hvor vi sammen udvikler talentet til nye højder, hvor andre talenter og din underviser kan give feedback?

– Så hop ind på facebook og ansøg gruppen Kreativt Talent.
Det eneste det kræver er at du har modtaget materiale – gratis eller ej – fra www.KreativtTalent.dk. Det gøres let ved at købe en af undervisningsvideoerne eller skriver dig op til nyhedsbrevet.

Oplever du at opdateringer fra Netværket går hen over hovedet på dig fordi du simpelhent ikke får besked om dem, så kan du løse dette ved at rette indstillingerne i notifikationer du får fra gruppen. For at få alle opdateringer, skal notifikationer være indstillet til Alle. Se guiden via dette link.

Et talentudviklingsark er et ark der sætter dig i stand til at udvikle dit talent og det medfølge de fleste E-kurser som en del af dit køb. Jeg giver dig mulighed for selv at arbejder videre og udvikler processen fra E-kurset – Trin-for-trin kan du læse hvad du kan gøre for at udvikle dit talent. Din læring fortsætter ud over E-kurset og gør dig i stand til selv at udvikle dig. Talentudviklingsarket ligger sammen med materialelisten og Trin-for-trin guiden.

😊