Kan en begynder male skyggeakvarel?

Du skal male en skyggeakvarel selvom du er begynder på området hvis du gerne vil slippe en masse energi ud
som giver dig overskud til flere kreative malestreger, hvor du kan bruge din fantasi.

Hvad er en begynder i skyggeakvarel

Det er kun godt at være begynder. En begynder er fri for vanetænkning eller presset om at præstere noget ”godt”. En begynder i skyggeakvarel er dig der ikke…

  • har brugt akvarel eller helt flydende maling før
  • har sluppet processen fri før
  • ejer et flydende medie men ville elske at lære det.

Hvis du ikke er begynder i at bruge akvarelfarver, så tillade dig selv at lege det. Gør det nemmere for dig selv at lave noget godt fordi du sænker baren for hvad du kræver af dig selv.

Rollen som Begynder iklæder jeg mig for at tillade mig selv at lave noget ”grimt” eller ”ufærdigt”, men for det meste sker der noget magisk fordi min fantasi og intuition tager over.

Et opslag delt af Helen Nielsen (@helendnielsen) den

Hvordan starter en begynder i skyggeakvarel?

En begynder i skyggeakvarel starter med færre farver. Prøv kun at bruge én maksimum to farver og gerne to farver der blander sig godt med hinanden. Du skal kunne lide farverne og synes de er de skønneste farver på din paletten i dag.

Det objekt du vælger som begynder i skyggeakvarel skal være tilgængeligt og simpelt i sin form. Netop for at kunne frembringe legen. Undgå objekter der er meget store eller stikker i for mange retninger.

 

 

 

En skyggeakvarel er perfekt til at teste akvarel af som metode fordi det tillader dig at sætte dig fri og lade din kreative hjernehalvdel arbejde i fred. Efter flere forsøg med skyggeakvarel kan du udfordre dig selv til at tage flere farver ind eller andre objekter, måske skal du endda male på et større stykke papir eller et lærredet.

Hvad gør en begynder i skyggeakvarel nu?
  1. find din ynglings farve
  2. find dit allermest simple objekt
  3. Sæt dig ved bordet og indtag rollen som begynder i skyggeakvarel i dag